Kunstgras

Kunstgras van Cover Flooring

Heb je binnenkort een evenement waarvoor bijna alles al geregeld is, behalve de aankleding van de vloer? Maak dan kennis met jouw specialist in beurstapijt en evenemententapijt; Cover Flooring! Met ruim 30 jaar ervaring in de branche, is Cover Flooring je ideale partner als het gaat om het leveren, plaatsen, verwijderen en afvoeren van kunstgras, beurstapijt en evenemententapijt.

Onze jarenlange ervaring, gecombineerd met deskundigheid en vakmanschap, dragen bij aan de voorbeeldige uitstraling en aangename sfeer van jouw evenement. Bovendien weten wij bij Cover Flooring hoe belangrijk het is dat er goed geadviseerd wordt, voordat er een keuze wordt gemaakt en de vloerbedekking wordt gelegd; ook voor advies over een tapijt ben je bij ons aan het juiste adres.

Kunstgras maakt evenementen af!

Voor ieder evenement, groot of klein, buiten of binnen; met kunstgras van Cover Flooring zet je de puntjes op de i bij jouw beurs, evenement of feest. Diverse grote evenementen zijn jou voor geweest, denk hierbij aan de Vakantiebeurs waar het kunstgras zorgde voor een comfortabele en knusse sfeer.

Door de ruime keuze aan kleuren en kwaliteiten heeft Cover Flooring voor werkelijk ieder evenement een passende oplossing. Cover Flooring levert namelijk alle soorten vloerbedekking: glittertapijt, kunstgras, vinyl, hoogpolig beurstapijt en projecttapijt. Tevens adviseren wij je graag bij de keuzes als het gaat om soort, kwaliteit en kleur van jouw vloerbedekking.

Vragen over kunstgras huren?

Een evenementen- of beurstapijt van Cover Flooring maakt dat jouw evenement meer zal schitteren dan voorheen. Want zeg nou eerlijk; een mooi gekleurd tapijt van goede kwaliteit staat beter dan een grijze betonnen vloer! Je kan contact met ons opnemen als je een vrijblijvende offerte wilt aanvragen of meer informatie wilt over ons assortiment aan grastapijten. Stuur een e-mail naar info@coverflooring.com of vul het contactformulier in.

Menu